In november 2018 werd ik via een bekende aangemoedigd een werk aan te bieden voor de veiling ten behoeve van het kinderhospice in Barneveld. Ik maakte hiervoor het werk “Moeder met kind”. Hierop kwamen veel positieve reacties en tijdens de veiling werd er goed op geboden. Uiteindelijk mocht het een flinke bijdrage leveren voor het goede doel.

In 2019 werd ik wederom gevraagd hiervoor. Omdat ik al meer een vastere richting had gekozen na de expositie had ik meer werken die hiervoor in aanmerking kwamen. Via een verkiezing op Facebook kwam het werk “Vriendjes” als favoriet naar voren. Dit werk heb ik dan ook aangeboden.

Wederom werd dit werk enthousiast ontvangen en mocht dit samen met een ander werk van een schilder, de hoogste opbrengst van de veiling opbrengen. Ik was en ben trots dat ik dit na een periode van ruim 2 jaar intensieve arbeid heb mogen bereiken.